uSLUGE

Zubni implantati

Zubni implantati postaju sve traženiji i učestaliji na našem tržištu. Nedostatak samo jednog zuba utječe na poremećaj žvačnog sustava, a uvelike i na estetiku lica.

Implantatom možemo nekoliko stvari: 

  1. Oku neprimjetno nadoknaditi gubitak jednog ili više zuba.
  2. Oni mogu poslužiti kao nosači zubnih (dentalnih) mostova i proteza.

Implantologija je grana stomatologije koje je znatno napredovala posljednjih nekoliko godina. Ona danas nudi najbolja funkcijska i estetska rješenja za nedostatak zuba. 

Zubni implantanti

Najljepši osmijeh naša je misija.

Zubne krunice AKCIJA

DO KRAJA MJESECA ISKORISTI POSEBNE POPUSTE NA ZUBNE KRUNICE
AKCIJA

Što je zapravo implantat?

IMPLANTOLOGIJA

Ugradnja implantata

Kada govorimo o implantatu govorimo zapravo o visoko tehnološki sofisticiranim vijcima izrađenih od premium materijala koji savršeno surađuju sa vašim tkivom i kostima. Implantat ugrađujemo u čeljusnu kost te on služi kao zamjena za prirodne korijene zuba.

Estetski implantat je najprihvatljivije rješenje jer izgleda potpuno jednako kao pravi zub. Sami implantati funkcioniraju kao prirodni zubi  te u čeljusti zaustavljaju proces resorpcije kosti i posljedičnog povlačenja zubnog mesa.

Izvođenje i trajanje zahvata: 

Zahvat se izvodi pod lokalnom anestezijom stoga pacijent prilikom zahvata ne osjeća nikakvu bol. Trajanje samog operacijskog postupka ovisi o broju implantata koji se ugrađuju. Govorimo li o ugradnji jednog implantata zahvat traje relativno kratko – oko 30 minuta.

Implantati se većinom izrađuju od titana radi biološke neutralnosti, kako bi koštano tkivo prihvatilo implantat kao dio našeg tijela.

Stomatološka ordinacija Zg Dent koristi isključivo implantate svjetski poznatih proizvođača.

Stomatološka ordinacija ZG Dent

ZG DENT

Stomatološka ordinacija

Lopatinečka 4a
10 000 Zagreb,
Hrvatska

Prijavi se za newsletter

Prati nas na društvenim mrežama