ISKUSTVA NAŠIH PACIJENATA

Marija

“Bolan zagriz i loši zubi moj su razlog dolaska k doktoru Josipu. Za Stomatološku ordinaciju Zg Dent ranije nisam čuo, a osobni strah i negativan stav spram popravaka zuba uvijek me odvlačilo od svega što je vezano uz stomatologe.

Iako me posao stalno vodi na put, svjestan zaista lošeg stanja moje čeljusti, ipak pronalazim vrijeme i volju za posjet stomatologu. Ordinacija Zg Dent i dr. Josip bili su moj izbor.

Prvi pregled bio je izrazito ugodan, doktor je odvojio vrijeme za mene, odgovorio na sva moja pitanja, strpljivo i detaljno. Odlučili smo se na postavljanje “All on 5” na gornju i donju čeljust. Riječ je o velikom zahvatu, no iskustvo je bilo bolje od očekivanog.

Vađeni su svi gornji i donji zubi i moram reći – Bez imalo boli! Rađeni su: operacija ciste, vađenje zuba pod mesom, ugradnja umjetne kosti i ugradnja implantata. Jako sam zadovoljan i jednostavno ne mogu skinuti osmijeh s lica!

Hvala cijelom timu Zg Denta, već na vas gledam kao na prijatelje obzirom na atmosferu koju pružate svojim pacijentima. Svaki dolazak k vama bio je ugodan, iako su rađeni ozbiljni zahvati te je uložen velik trud. Rezultat je osmijeh koji ostavlja dojam potpuno prirodnog.”

Tražeći nov osmijeh došla sam do dr. Josipa. Kako sam već otprije upoznata s njegovim radom, jedva sam čekala naručiti se u njegovu novootvorenu ordinaciju.

Moj strah od stomatologa i stomatoloških zahvata bio je neizmjerno velik no zahvaljujući opuštenoj atmosferi i profesionalnosti dr. Josipa već na prvom pregledu taj se isti strah umanjio i ubrzo nestao.

Osmijeh je sada zaštitni znak moga lica. Neopisivo sam sretna što sam se odlučila na zahvat, a dr. Josipa svima preporučam.

“Zahvaljujem se dr. Josipu i njegovom timu prvenstveno na ljubaznosti, profesionalnosti i izuzetnoj predantnosti. Tijekom godina posjetio sam više stomatoloških ordinacija, ali u Zg Dentu se osjeća i vidi da je ekipa maksimalno posvećena poslu. Svoj keramički most i zubne krunice dobio sam u kratkom roku, bez ikakvih bolova te je sve bilo točno onako kako smo se dogovorili u samom početku. I.Ž.

“Pronalazak dr. Josipa bio je za mene divno otkriće. Moj prijašnji stomatolog nije imao toliko sluha za moje potrebe, a doktor Josip točno je znao kako na što brži način osigurati mi ono što trebam. Uz veliku napomenu da sam uspjela sačuvati svoje zube kojih se prethodni stomatolog olako želio riješiti i zamijeniti ih s implantatima. Dr. Josip ima moje 100% povjerenje.” T.L.

“Prvi puta kada sam dovela svoju kći strah je bio ogroman, ali nakon doktorovih par šala trema je splasnula a popravak zuba bio je gotov u tren oka. Danas, kada je bilo potrebno ponovno navratiti do doktora Josipa dijete je bilo presretno 🙉🙉😂. Hvala doktoru Josipu što ovo iskustvo čini tako pozitivno 🙂 “ mama lana”

Zg Dent

Stomatološka ordinacija ZG Dent

ZG DENT

Stomatološka ordinacija

Lopatinečka 4a
10 000 Zagreb,
Hrvatska

Prijavi se za newsletter

Prati nas na društvenim mrežama