AKCIJA NA ZUBNE KRUNICE- Do kraja svibnja iskoristi akciju od 20% popusta na cirkon keramičke zubne krunice.

Ugradite vrhunske krunice i istaknite svoj predivan i blistav osmijeh. Do kraja svibnja iskoristi akciju od 20% na zubne krunice. Moguće je plaćanje karticama i karticama na rate u tom slučaju obračunavamo 10% popusta na krunice. 

U Zg Dentu nudimo Vam izbor između ugradnje:

  • Metal keramičke krunice

Materijal kojim se izrađuju mostovi koji su većeg raspona a koji nemaju dovoljno zubi nosača. Ističu se svojom čvrstoćom.

  • Cirkon keramičke krunice

Materijal izbora broj jedan u stomatološkoj protetici. Ističu se svojim jako preciznim dosjedom na brušeni zub. Rade se kompletno strojno pomoću CAD/CAM sustava. Materijal izbora su za pojedinačne krunice, mostove kraćih raspona i kod pacijenata koji imaju jako tanko zubno meso jer nema sivih rubova koji nastaju u budućnosti kod metal keramičkih krunica.

  • Potpuno keramičke krunice/ljuskice (e.max)

U današnjoj stomatologiji najbolji estetski materijal. Najbolje bojom i prozirnošću oponaša prirodni zub. Radi se u slučajevima kad se mogu napraviti samo solo krune.

Kada su zubi  jako oštećeni od karijesa, dotrajalosti ili udarca i više ih ne možemo spasiti  dentalna protetika nudi idealna rješenja.

Danas su protetski materijali toliko kvalitetni, da mogu dostojno zamijeniti apsolutno svaki zub pogotovo kada kovorimo o cirkon keramičkim krunicama (zubnim navlakama)

U ordinaciji Zg dent poduzimamo sve mjere i visoke sigurnosne protokole za vaš siguran pregled.