Estetska stomatologija: Što podrazumijeva transformacija osmijeha

Transformacija osmijeha u onaj kao iz filma? Zvuči kao san… Ipak nije! Ovo je itekako moguće. Osmijeh je univerzalni jezik sreće, samopouzdanja i privlačnosti. Za mnoge ljude, njihov osmijeh predstavlja ključnu komponentu njihove osobnosti i prve dojmove koje ostavljaju na druge. No, što podrazumijeva transformacija osmijeha? Kako možete pretvoriti svoj osmijeh iz želje u stvarnost?

Kad bih baš morao navesti korake, u idelanim bi uvjetima izgledli ovako:

Ipak, nemojte se obeshrabriti ako na pregledu utvrdimo da treba liječiti zube, ili se pokaže potreba za nekim drugim dodatnim zahvatima. To su samo koraci kojima temeljito dolazimo do krajnjeg cilja – novog osmijeha po Vašoj mjeri i želji.

 

No, kako zaista transformiramo osmijeh?

 

Zubne krunice su najbolji i najčešći primjer kad je riječ o transformacijama osmijeha jer se uz njih brzo dolazi do rezultata. Važno je naglasiti da rezultat uz današnju tehnologiju i vrhunske materijale poput cirkonskih krunica na kraju zaista izgleda prirodno.

 

Zubne krunice se postavljaju na Vaše obrušene zube. Idelano je napraviti solo krunice jer to znači da se na svaki Vaš zub stavlja jedna krunica. Između solo krunica se tako može pravilno provoditi oralna higijena korištenjem zubnog konca i vodenog tuša. Osim toga, zaista izgledaju najprirodnije. Dužinu zubi, oblik kao i boju dogovaramo zajedno sa zubnim tehničarima kako bismo nove zube maksimalno prilagodili Vašoj anatomiji lica, zagrizu, tenu  i slično. Onda, što još čekate?

 

Termin za pregled. 🙂

 

Za dostupne termine nas nazovite na broj 00385 1 7888 063 ili nam pišite na WhatsApp/Viber na broj 00385 92 2035294.

 

Josip Jezidžić, dr.med.dent

Naruči se na besplatan 1. pregled

Zg Dent

Zg Dent ordinacija, na čelu s glavim stomatologom dr. Josipom Jezidžićem probija se u sam vrh protetske stomatologije u Hrvatskoj.

Kako bi dobili baš onakav osmijeh koji ste zamislili koristimo samo najbolje materijale kojima osiguravamo dugovječnost ali i ljepotu osmijeha. 

Prilikom svakog izvođenja radova estetika lica i funkcionalnost igraju važniju ulogu u prilikom izrade novog osnijeha.