Kako u 5 dana do novog osmijeha uz zubne krunice?

Razmišljate o zubnim krunicama, a ne znate od kud krenuti, koliko traje…? Jesu li zubne krunice trajno rješenje?

Kratko rečeno zubne krunice svakako su trajno rješenje. Ipak, moram naglasiti da nije svatko kandidat za njih, i da ćemo zajedno na prvom pregledu vidjeti koje je rješenje najbolje za Vas, U idealnom slučaju, zubne krunice mogu biti gotove za samo tjedan dana. Ovo su primjeri kad je pacijent idealan kandidat:

  • Imate stare krunice i mostove koje treba mijenjati, a zubi ispod su u dobrom stanju i ne zahtijevaju liječenja, kad se radi protetika to je jako važno
  • Imate sve Vaše zube, ali su promijenili boju, popucali i estetski su neprihvatljivi, odnosno izazivaju Vam nelagodu
  • Imate puno plombi i zubi su dosta izbrušeni i različite boje
  • Nedostaje Vam nekoliko zubi, ali samo ako je riječ o manjim razmacaima možemo napraviti zubne krunice i mostove da bi nadomjestili zube

 

Ovo su dakle 4 idealne situacije kad preporučam pacijentu zubne krunice. U takvim idealnim slučajevima, zubne krunice zaista mogu biti gotove za tjedan dana. Naravno, trebate računati da ćete u tih tjedan dana svakodnevno imati termine, pa nije loše raditi ih dok za vrijeme godišnjeg odmora, ili posao prilagoditi tako da možete dolaziti na termine. Pacijenti nakon što dobe zubne krunice se brzo naviknu i nisu im potrebni dodatni dani za oporavak. Jedini komentar koji najčešće čujem jest da su trebali odluku donijeti i prije. Zaista je čudesan trenutak kad pacijent ugleda svoje nove zube. Poseban je i za pacijenta, ali i za mene. Jer to je ono što mene pokreće – vidjeti Vas zadovoljne, bez boli i s nekim novim pobjedama. Kad malo razmislite, nešto što toliko želite, možete imati za samo 5 dana. Čemu čekati? Za neke odluke je najbolje što manje razmišljati. Posebno kad te odluke vode do bolje verzije Vas.

Prvi korak je svakako doći na konzultacije, da zajedno vidimo koje je najbolje rješenje i koja je cijena zubnih krunica. Naručite se bez obaveze, pregled je kod nas besplatan. Dok Vas očekujem na pregledu, evo jedne prekrasne transformacije moje drage pacijentice, uz kombinaciju zubnih krunica i ljuskica:

 

 

Josip Jezidžić, dr. med. dent.

 

 

Zg Dent

Zg Dent ordinacija, na čelu s glavim stomatologom dr. Josipom Jezidžićem probija se u sam vrh protetske stomatologije u Hrvatskoj.

Kako bi dobili baš onakav osmijeh koji ste zamislili koristimo samo najbolje materijale kojima osiguravamo dugovječnost ali i ljepotu osmijeha. 

Prilikom svakog izvođenja radova estetika lica i funkcionalnost igraju važniju ulogu u prilikom izrade novog osnijeha.