Posebni popusti na cirkon keramičke zubne krunice

Vrhunska protetska rješenja u Zg Dent stomatološkoj ordinaciji

Stomatološka poliklinika Zg Dent u ovom mjesecu nudi posebnu  ponudu na keramičke zubne krunice.

Krunica ili zubna navlaka vraća vašem oštećenom zubu izgubljen sjaj i funkcionalnost.

Zubne krunice su protetski nadomjestak koji se stavlja na vaš zub.

U Zg Dentu nudimo Vam izbor između ugradnje:

  • Metal keramičke krunice
  • Cirkon keramičke krunice
  • Potpuno keramičke krunice/ljuskice (e.max)

Naš tim ponosi se dugogodišnjim iskustvom u restorativnoj stomatologiji stoga možemo vrlo profesionalno i jednostavno Vaš osmijeh učiniti još ljepšim.

Nedostatak jednog li više zuba sada možete nadomjestiti povoljnije nego ikada.  Samo u ovom mjesecu pozivamo vas na besplatan stomatološki pregled na kojem će vam naši vrhunski stručnjaci predložiti plan individualan plan terapije.

Samo do kraja mjeseca iskoristite ovu vrhunsku priliku uz mogućnost plaćanja na 12 rata.

Ugradite vrhunske zubne krunice u Zg Dent ordinaciji jer najlijepši osmijeh naša je misija.

Ako imate otkrhnut zub, nedostaje Vam jedan ili više zuba, onda ste idealan kandidat za ugradnju zubnih implantata i cirkonskih krunica.

– Ugrađujemo isključivo implantate Straumann grupe s doživotnom garancijom.
– Zahvat traje kratko i potpuno je bezbolan.
– Nakon vremena oseointegracije tj. srastanja implantata s kosti, na implantat se ugrađuje cirkonska krunica

Naš tim ponosi se dugogodišnjim iskustvom u estetskoj stomatologiji, stomatološkoj protetici i implantologiji, stoga nam se obratite sa potpunim povjerenjem.

Vrhunski tim stručnjaka predvođen stomatologom  dr. med.dent Josipom Jezidžićem vratit će ljepotu i zdravlje vašim zubima. Naručite se već danas.

Zašto cirkon-keramičke zubne krunice?

Cirkonkeramičke zubne krunice najsličnije su prirodnom zubu!

Cirkon-keramička krunica za zube trenutno je najbolji i najkvalitetniji materijal za izradu krunica i mostova. Izrađuje se strojno pomoću CAD/CAM sustava što omogućava izuzetno precizan dosjed na brušenizub. Cirkon-keramička zubna krunica posebno je tražena kod pacijenata koji imaju tanko zubno meso jer taj materijal ne boji zubno meso, odnosno nema sivih rubova kao što ih ima kod metal-keramičkih krunica.

Osim primamljivih estetskih razloga, cirkon-keramička krunica iznimne je čvrstoće i može se koristiti u svakoj regiji usne šupljine.

Cirkon-keramička krunica može trajati od 10 do 20 godina, a na njezin vijek utječe oralna higijena kao i životne navike.

Cirkon-keramičke krunice imaju konstrukciju od cirkona koja je u potpunosti pokrivena keramikom. Možemo ih koristiti na brušenim zubima i dentalnim implantatima. Biokompatibilni su, organizam ih brzo prihvaća te imaju hipoalergijska svojstva.

Ukoliko tražite najprirodniju transparentnost i boju zuba onda će vaš izbor zasigurno biti  cirkonkeramička krunica. Visoka estetika tih krunica oduševljava svakog korisnika jer danas možemo, kako estetski tako i funkcionalno, gotovo savršeno imitirati prirodan zub.

PRIJE/POSLIJE RADOVI