uSLUGE

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je grana stomatologije koja ima za cilj podariti Vam savršene zube. Bilo da se radi o boji, veličini, obliku ili razmaku zuba.

Kako postići da zubi budu u savršenom skladu ili savršene boje?

  • izbjeljivanjem zubi
  • zubnim ljuskicama
  • keramičkim krunicama
  • smile design
  • korekcijom zubnog mesa

Naš tim ponosi se dugogodišnjim iskustvom u estetskoj stomatologiji stoga možemo vrlo profesionalno i jednostavno Vaš osmijeh učiniti još ljepšim.

Estetska stomatologija

Naljepši osmijeh naša je misija..

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

Izbjeljivanje zuba

U ZG Dent ordinaciji zube možemo izbijeliti uz pomoć gela ili Zoom lampe

Zubne ljuskice

Zubne ljuskice (veneers), protetski su nadomjestak, izuzetno tanak. Zubnu ljuskicu postavljamo na prednju površinu zuba te ona momentalno mijenja izgled zuba i vašeg osmijeha.  

Keramičke krunice

Zubne krunice (zubne navlake) su fiksni protetski nadomjestak koji imitira oblik, veličinu i boju prirodnog zuba. Krunica se trajno fiksira na ugrađene zubne implantate ili na prirodni zub koji je oslabljen, oštećen ili estetski loš. Krunica prekriva cijeli vanjski dio zuba te predstavlja njegovu novu površinu i time nadomješta prirodne zube.

Smile design

Uz smile design nepotrebno je unaprijed zamišljati kako će izgledati Vaš osmijeh nakon tretmana. Radi se o tehnici koja omogućuje prikaz rješenja koje će biti postignuto nakon tretmana po unaprijed zacrtanim smjernicama i zajedničkom dogovoru. Sam pacijent sudjeluje u dogovoru o obliku, boji i veličini zubi.

Svakom pacijentu se pristupa individualno. Tretmani su personalizirani te se prema fizionomiji lica i čeljusti, uz uvažavanje potreba i želja svakog pacijenta, predlaže izgled i prezentira sam završni rezultat.

Nakon zajednički dogovorenog (za Vas najprihvatljivijeg) rješenja, pristupa se tehnici obrade zuba i po potrebi zubnog mesa kako bi potpuno zablistali uz Vaš novi osmijeh.

 

Ravni zubi:

Ravni zubi ne igraju samo estetsku ulogu.

 

Što se događa u našim ustima kada imamo krive zube:

  • hrana se zavlači između zubi i otežano je čišćenje i pranje zubi
  • pojačano se nakuplja kamenac radi otežanog čišćenja
  • radi otežane oralne higijene stvara se više karijesa
  • ponekad dolazi i do nepravilnog izgovaranja glasova.
Stomatološka ordinacija ZG Dent

ZG DENT

Stomatološka ordinacija

Lopatinečka 4a
10 000 Zagreb,
Hrvatska

Prijavi se za newsletter

Prati nas na društvenim mrežama